Liebeck's v/ Brian Liebeck

Anti-bakterielle vinyler

Forebyggelse af coronavirus

På baggrund af forøget fokus og nye krav til vask-/desinficerebare overflader på møbler, madrasser, vægge og gardiner, har Liebeck’s fornøjelsen af at tilbyde et stort varieret sortiment inden for vaskbare, ikke-brandbare og desinficerebare møbelstoffer, vinyler og kunstlæder. Alle produktlinjer er velegnet til at imødekomme de strengere krav, der fremadrettet forventes i det offentlige rum. 

Anti-bakterielle vinyler

Anti-bakterielle vinyler

Forhindr virusser i at overleve

Med afsæt i diverse ophold-/væresteder, offentlige institutioner, hospitaler, børnehaver sfo’er, plejehjem, kantiner, caféer, skillevægge og ophold-/legerum, kan Liebeck’s nu tilbyde levering af en gennemtestet og veldokumenteret produktlinje såvel som selve udskiftningen af diverse overflader i stoffer/vinyler, som kan monteres på f.eks.: 

Produkterne har været brugt i den europæiske sundhedssektor i mere end 30 år. Alle produkter overholder brandkrav jf. dansk og europæisk standard, og med den nye SHIELD+ membran er de nye produktlinjer tillige testet særdeles effektive mod en lang række virusser, bl.a. Coronavirussen, så virusserne forhindres i at overleve på disse flader. 

Rengøringsprocessen på disse overflader udføres udelukkende med klud og vand, hvilket også tilgodeser rengøringspersonalet.

Anti-bakterielle vinyler

Liebeck's på Frederiksberg

Kom forbi vores butik

Du er altid velkommen til at komme forbi Liebeck’s på Frederiksberg for at få inspiration til de ting, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller hvis du ønsker gode råd og vejledning til dit antikke møbel. Vi står klar til at hjælpe!