Liebeck's v/ Brian Liebeck

Om Liebeck's

Håndværksfaglige traditioner i fokus

Velkommen hos Liebeck's

Liebeck’s er en moderne møbelpolstrervirksomhed solidt forankret i håndværksfaglige traditioner. Vi har dyb respekt for tradition og historie samt omfattende viden om materialer, former og farver, og vi sørger altid for at tilbyde professionel udførelse og service ved alle opgaver med stor stil- og kvalitetssans.

Liebeck’s forestår alt inden for såvel møbelpolstring som opsætning af vægstoffer, rullegardiner, reparationer og møbelrestaurering. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsmøbelstoffer og -tilbehør fra førende internationale producenter – både i klassiske og i moderne designs. Det samme gælder skind og gyldenlæderpaneler. Vi leverer naturligvis også trimmings/possementer fra såvel danske som førende udenlandske producenter til enhver tænkelig opgave.

Placeret på Frederiksberg

Liebeck's v/ Brian Liebeck

Professionelle og kompetente

Mange års erfaring

Siden 2004 har Liebeck’s hjulpet med god rådgivning, god service og flot håndværk af alt inden for møbelpolstring, reparationer samt restaureringer.

Originalitet og tradition

Solide kundskaber

Vi leverer altid kvalitetsarbejde og sørger for, at dine møbler fremstår flotte og holder i mange år endnu. Specialproduktion kan naturligvis imødekommes.

Besøg vores butik

På Frederiksberg

Du er velkommen til at komme forbi butikken på Frederiksberg for at få inspiration til hvad, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller for nogle gode råd.

Hvem er vi?

Nedenfor kan du se, hvem der udfører arbejdet hos Liebeck’s.

Ejer - møbelpolstrer og tapetserer

3. års lærling

4. års lærling