Liebeck's v/ Brian Liebeck

Traditionel møbelpolstring på Frederiksberg

Traditionel Møbelpolstring

Stor erfaring med møbelpolstring

At få ompolstret sit yndlingsmøbel er en tillidssag. Liebeck’s faguddannede og kompetente medarbejdere har stor erfaring med at samarbejde om individuelt tilpassede løsninger. Det gælder i høj grad også vores eksterne samarbejdspartnere.

Nedenfor kan du se et før- og efterbillede af en traditionel møbelpolstring.

Før Traditionel Møbelpolstring

Efter Traditionel Møbelpolstring

Kvalitetsarbejde og høj service

Individuelt tilpassede løsninger

Hvad enten det drejer sig om et originalt gustaviansk møblement eller en retro-sofa fra 1960’erne, så sætter vi alle en ære i at imødekomme Deres ønsker og individuelle behov.

Vi kommer gerne til Dem i Deres hjem og medbringer efter nærmere aftale stof-prøvebøger samt possement, så De på rette sted kan danne Dem et samlet indtryk af Deres mulige udvælgelser eller blot måtte ønsker en second opinion på Deres tanker. Liebeck’s er naturligvis til Deres disposition.

Udlån af stofbøger, afhentning og tilbagelevering af aftalte arbejder sker naturligvis uden beregning. Ønsker du at læse mere om vores udvalg af stof til møbelpolstring, så kan du læse mere her

møbelpolstring københavn

Liebeck's på Frederiksberg

Kom forbi vores butik

Du er altid velkommen til at komme forbi Liebeck’s på Frederiksberg for at få inspiration til de ting, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller hvis du ønsker gode råd og vejledning til dit antikke møbel. Vi står klar til at hjælpe!